De kracht van de mens zit in de voedingWees bewust van je etenWelkom bij Paleofit
Kijk onder recepten voor de lekkerste gerechten
Afdrukken

Overstappen op Paleo

Overstappen op Paleo

Overstappen op de gezonde Paleo leefstijl kan op verschillende manieren en geschiedt vooral op basis van persoonlijke keuze. Als het gaat om gezondheid, heeft de één een heel ander doel voor ogen dan de ander, en ook als het gaat om de tijd van het bereiden of nuttigen van maaltijden zijn er grote verschillen. Ik kan jou helpen om deze dingen op elkaar af te stemmen door een plan van aanpak maken zodat het helemaal op jou is ingesteld en je het op eigen tempo kunt doen en waarbij wij tussentijds evalueren hoe je er voor staat zodat je het niet alleen hoeft te doen. Overstappen naar iets anders dan dat je gewend bent vergt toch inspanning en begeleiding en gaat altijd makkelijker indien je weet dat je er niet alleen voor staat.

 

100 % over op Paleo

Ik ben zelf voorstander van deze methode omdat op deze wijze vaak het beste resultaat in een korter tijdvak wordt behaald. Je stapt in 1 keer van je suikergebruik af waardoor als eerste de energiebalans in je lichaam hersteld en je met een schone lei kunt beginnen aan een gezondere leefstijl.

 

Niet zeker of je wilt maar toch nieuwsgierig ?

Het kan ook zijn dat je er bergen tegenop ziet om te beginnen met een verandering van eetpatroon zoals bij Paleo het geval is. In dat geval kijk ik met jou naar wat voor jou op het moment haalbaar is en werken we samen stapsgewijs op eigen tempo naar een gezondere leefstijl toe. Ik ga je leren hoe je de opbouw van je maaltijden kunt toepassen, van ontbijt tot avondeten totdat je zelf weet hoe je dit moet doen en het zelf kunt onderhouden. (of zelfs als nog over wilt stappen op 100% Paleo)

 

Overige vragen over een gezonde voeding of leefstijl ?

Dat is ook al een goede stap in de juiste richting, je hebt nu wel ongeveer een idee wat Paleo inhoudt en waarop het is gebaseerd. Maar misschien is die stap nog te groot voor jou. Als je wilt weten of je huidige voeding- of beweeg patroon op de goede weg is, of je hebt andere vragen over deze onderwerpen, schroom dan niet om contact met mij op te nemen. Ik sta je graag te woord. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lezingen over Paleo ?

Maakt u onderdeel uit van een bedrijf of vereniging of heeft u een groep van minimaal 10 personen die interesse hebben in de Paleo leefstijl dan verzorg ik graag een lezing bij u. Neemt u ook daarvoor rustig contact met mij op. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.